Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí svíčková | 1000 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
olej | 4 lžíce |
kořenová zelenina | 300 gramů |
cibule | 1/2 kusu |
nové koření | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
smetana | 4 dl |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
cukr | |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Uvaříme 3 vejce natvrdo.Připravíme základ 3 pomazánek. Do mísy si dáme tvaroh,... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo, cukr, žloutky. Přidáme střídavě mouku, mléko a citronovou kůru. Z... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě téměř doměkka - nedovaříme úplně, budeme je... zobrazit recept
Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept
Postup: Rybí maso povaříme asi 5 minut ve vodě. Pak ho vykostíme a umeleme. Dáme do... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek